frusager.blogg.se

Bebis, Toddler och Mamma. Våran vardag och mina förvirrade tankar Försöka bli miljömedveten och plastbanta. Vara en sån där präktig morsa som inte vill ha sina barn på dagis. alltid bärandes på minst ett av sina barn i ergonomisktsele eller sjal. Tygblöjor, BLW och försöka vara en så nära förälder som möjligt.

Snabbmat hemma

Publicerad 2016-11-30 23:26:14 i Allmänt, BLW, Egna rätter, Vardagen,

Alltså oftast så är det ju så värt att slänga ihop en middag på 20 minuter, efter det att mannen kommit hem och kan ta barnen medans man kan få lite egentid i köket. Så nöjd han samtidigt som middagen lagades också ta disken som blivit sitt sedvanliga berg! I morgon kommer bli en bra dag det känner jag redan nu :-)

Även denna månad har storhandling gjorts och vi hoppas på att nästa gång vi handlar är det julmat.
Så vad blev det då som hela familjen fick njuta av ikväll? Pasta med tomatsås alá Sandra


Ett pkt Fordonspasta
1 zukkini
1 gul lök
1 pkt frysta sojabönor
Några soltorkade tomater skivade
1 pkt krossade tomater
1 grönsaksbuljongtärning
1 vitlöksklyfta
Lite oregano och svartpeppar
En skvätt rödvinsvinäger
1 sockerbit

Jag började med att sätta i gång vatten till pastan och få igång den. Sedan hakades både lök och zukkini i halvmånar, varför haka i onödan? Samt att de är tippen att greppa för en 6 månaders. Stekte tills löken blivit mjuk sedan i med tomater, kryddor, buljong och vitlök. Sist i med sojabönorna lätt de koka tills pastan var klar och middagen var serverad. Alla åt med glädje.

I bland (oftast) ska det bara vara enkelt.
För den som undrar är vårt fina durkslag i bambu, köp på ett super mysigt café i bunge förra sommaren.

Om

Min profilbild

Fru Sager

Jag är en helt vanlig 27-åring som just nu är mammaledig med mina två små grabbar och försöker fylla vardagen med lek och bus. Få livspusslet att gå ihop med handling, städning och annat tråkigt samtidigt som man har en bebis på höften och en annan fastkramad runt benet. Till hjälp har jag min underbara och snälla livskamrat Andreas som alltid finns där. För två år sedan var jag färsk mamma och hade noll koll jag körde på instinkt nu känner jag med nummer två att jag har lite mer kött på bena. Det finns visa saker som jag vet nu som jag önskar att jag visste redan då som ny bliven mamma och kanske kan jag förmedla lite av de sakerna här i bloggen.Hoppas det blir trevlig läsning! Jag ser fram emot kommentarer och tips! Fast kommentarer om felstavning och särskrivningar kan ni skippa - Einstin hade också dyslexsi

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela