frusager.blogg.se

Bebis, Toddler och Mamma. Våran vardag och mina förvirrade tankar Försöka bli miljömedveten och plastbanta. Vara en sån där präktig morsa som inte vill ha sina barn på dagis. alltid bärandes på minst ett av sina barn i ergonomisktsele eller sjal. Tygblöjor, BLW och försöka vara en så nära förälder som möjligt.

Jag kunde inte

Publicerad 2014-04-01 20:54:39 i Allmänt,

Som ni kanske märkt har en lång paus i bloggandet uppstått av olika anledningar... 

Dels tröttnade vi här hemma på att evigt experimentera och inte riktigt veta om det skulle bli något gott eller hel knasigt till middag. Det var också ganska tröttsamt att äta asiatiskt 24seven. 

Sen fanns det ju andra anledningar till den ytterst långa pausen på bloggandet. Jag började plugga igen, all min lediga tid bara försvann och tiden för att planera och laga fanns inte i lika stor utsträckning längre. Sen är jag ju som sagt student så plånboken gapade tom ganska snart in i månaden, det var helt enkelt inte hållbart. 

Men var inte ledsna jag har ska fortsätta laga mat, och sakta men säkert ta mig igenom den där boken... Men det kan ta ett tag. 

Ni har dock tur för jag har redan tre recept på gång som är lagade jag ska bara hinna lägga upp recept och bilder...

På återseende! 


Om

Min profilbild

Fru Sager

Jag är en helt vanlig 27-åring som just nu är mammaledig med mina två små grabbar och försöker fylla vardagen med lek och bus. Få livspusslet att gå ihop med handling, städning och annat tråkigt samtidigt som man har en bebis på höften och en annan fastkramad runt benet. Till hjälp har jag min underbara och snälla livskamrat Andreas som alltid finns där. För två år sedan var jag färsk mamma och hade noll koll jag körde på instinkt nu känner jag med nummer två att jag har lite mer kött på bena. Det finns visa saker som jag vet nu som jag önskar att jag visste redan då som ny bliven mamma och kanske kan jag förmedla lite av de sakerna här i bloggen.Hoppas det blir trevlig läsning! Jag ser fram emot kommentarer och tips! Fast kommentarer om felstavning och särskrivningar kan ni skippa - Einstin hade också dyslexsi

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela