frusager.blogg.se

Bebis, Toddler och Mamma. Våran vardag och mina förvirrade tankar Försöka bli miljömedveten och plastbanta. Vara en sån där präktig morsa som inte vill ha sina barn på dagis. alltid bärandes på minst ett av sina barn i ergonomisktsele eller sjal. Tygblöjor, BLW och försöka vara en så nära förälder som möjligt.

Helgen är redan över

Publicerad 2015-04-20 19:32:38 i Allmänt, Wilhelm,

Den här helgen har jag varit ledig! Såå skönt att få vara med min lilla familj hela dagarna, vad jag saknar de när jag jobbar helt sjukt! Att den redan är över är ju så typiskt, skulle kunna ha helg hela tiden!

I lördags var vi inne i stan, Stockholm alltså, på "Rekord store Day". W's första spelning utanför magen blev Weeping Willows på trottoaren utanför Pet Sound. När den var slut var det dags för lunch så jag och Wille stack iväg medans A hängde med lite vänner... Vi hann också med att sitta på uteservering, hälsa på i söderbutiken (jobbet alltså), och två till spelningar på Bengans på Drottninggatan. 

Sen blev det sko jakt, snart är det dags för lära-gå-skor för W. Tror det blir ett par kavat, känns som de har bra stöd kring foten om man jämför med klädbutikernas bebis skor. Får nog bli ett par vår skor nu här snart också. W vill så gärna vara uppe ur vagnen, och det känns ju som dags att han ska börja upptäcka saker när man är ute. Då kan det ju vara skönt att ha små riktiga skor så man kan ställa ner honom på marken , det lämpar ju sig inte riktigt tossorna för. 

På kvällen hade vi vänner på middag! Super trevligt och mysigt, vi planerade sommarens vandring i fjällen! Ska bli så kul och skönt att komma ut i vildmarken lite, längtar efter fjället. 

I går var det babysim igen och W dök på egenhand, Gud vad han är duktig! Lite läskigt är det ju, men det gäller att känna av och se att han är med hela tiden. Denna gång var det dock en lampa i taket som blinkade och var mer intressant än något annat, många avledande manövers blev det! 

Längsta sovstunden på hela veckan blev det efter simningen för W's del och jag och A passade på att spendera lite tid i utegymmet och löpspåret! Första riktiga träningspasset efter graviditeten, skönt men jobbigt! Det blev inte så långvarigt men vi har i allefall smygstartat och mer blev det! Perfekt aktivitet efter simningen medans W sover i vagnen. Efter gick vi hem och åt lunch ute i solen hela familjen, W låg på gräset och tittade på gräset och barren. Sedan var vi och gungade i parken. W i selet och han var super glad! Första gången, inte dåligt! 
Weeping Willows 
Sovandes utan för Bengans med sina nya hörselskydd
Att upptäcka världen! 
Mina fina killar 💕

Om

Min profilbild

Fru Sager

Jag är en helt vanlig 27-åring som just nu är mammaledig med mina två små grabbar och försöker fylla vardagen med lek och bus. Få livspusslet att gå ihop med handling, städning och annat tråkigt samtidigt som man har en bebis på höften och en annan fastkramad runt benet. Till hjälp har jag min underbara och snälla livskamrat Andreas som alltid finns där. För två år sedan var jag färsk mamma och hade noll koll jag körde på instinkt nu känner jag med nummer två att jag har lite mer kött på bena. Det finns visa saker som jag vet nu som jag önskar att jag visste redan då som ny bliven mamma och kanske kan jag förmedla lite av de sakerna här i bloggen.Hoppas det blir trevlig läsning! Jag ser fram emot kommentarer och tips! Fast kommentarer om felstavning och särskrivningar kan ni skippa - Einstin hade också dyslexsi

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela